Εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών του τμήματος Γ1, «Βοηθός Φαρμακείου» Γενικό Χημείο του Κράτους (ΓΧΚ)

  • Η εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών του τμήματος «Βοηθός Φαρμακείου» του Γ΄ Εξαμήνου, που πραγματοποιήθηκε την 29/11/2023 στο Γενικό Χημείο του Κράτους (ΓΧΚ), στο παράρτημα των Σερρών, στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος «Μέθοδοι ελέγχου Φαρμάκων» με υπεύθυνη εκπαιδεύτρια την κ. Ελένη Μουξιού, πραγματοποιήθηκε ομαλά, με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα, τηρώντας πλήρως το αναλυτικό πρόγραμμα και σκοπό της επίσκεψης και επιτυγχάνοντας στον μέγιστο βαθμό τους στόχους της εκπαιδευτικής επίσκεψης.
  • Οι σπουδαστές του τμήματός μας, παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την ξενάγηση στα εργαστήρια του ΓΧΚ και την επίδειξη της προετοιμασίας και διεξαγωγής μιας πειραματικής διαδικασίας από την υπάλληλο του ΓΧΚ, χημικό κα. Μαρία Κοσιτζή και εξέφρασαν πλήθος ερωτήσεων που αφορούσαν το αντικείμενό τους. Επίσης, ενημερώθηκαν για το σύστημα ποιότητας που έχει το ΓΧΚ και τα πρωτόκολλα εργασίας.
  • Οι εκπαιδευόμενοί μας, έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την εκπαιδευτική επίσκεψη και ιδιαιτέρως με την επίδειξη λειτουργίας του αναλυτικού οργάνου αέριας χρωματογραφίας  που τους παρουσίασε η κα. Κοσιτζή και τη δυνατότητα που είχαν να δούνε τον τρόπο χειρισμού ευαίσθητων δειγμάτων και γενικά τον τρόπο λειτουργίας ενός αναλυτικού εργαστηρίου. Επιστρέφουν στα μαθήματά τους στο ΙΕΚ Σερρών, με περισσότερες εμπειρίες και αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις στο αντικείμενο που σπουδάζουν.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως  την κα. Μαρία Κοσιτζή, για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσε για την ξενάγησή μας στο χώρο του ΓΧΚ και για την αμέριστη προθυμία της να εξηγήσει και να απαντήσει υπομονετικά σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους σπουδαστές μας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DIEKSerron (@diek_serron)

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...