✅ ΔΙΕΚ Σερρών – Λύκειο Ελληνίδων Σερρών – Συλλόγου Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών, «Η Ηλιαχτίδα»

Μέσα στο πνεύμα των ημερών αποφασίσαμε να διοργανώσουμε για πέμπτη συνεχή χρονιά Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό κέικ, με την υποστήριξη των σπουδαστών του Δ.ΙΕΚ Σερρών ΔΙΕΚ Σερρών(Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Γ1), στο Ξενοδοχείο «Elpida Resort & Spa», Elpida Resort And Spa στην κοιλάδα των Αγ. Αναργύρων, την

⏰Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, στις 6 το απόγευμα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων προς ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών, «Η Ηλιαχτίδα» Iliaxtida Serres (σύλλογος αυτισμού ν. Σερρών).
Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμβάλλετε και εσείς με το δικό σας τρόπο, είτε παρασκευάζοντας ένα κέικ και συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, είτε απλώς με την παρουσία σας ενισχύοντας την προσπάθεια μας αυτή.
Το Ξενοδοχείο «Elpida resort & spa» συμβάλλοντας με το δικό του τρόπο θα διαθέσει τον όμορφο χώρο του προσφέροντας ροφήματα και γλυκίσματα, ενώ θα υπάρχουν όμορφες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Είσοδος Ελεύθερη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...