Πρόσκληση στην Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας | Workathlon

Η Workathlon δίνει για 3η συνεχή χρονιά την ευκαιρία στους Σπουδαστές και Αποφοίτους της Σχολής σας να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στον επαγγελματικό τους στόχο! Πώς; Προσκαλώντας τους στη Διαδραστική Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη στις 16 Ιανουαρίου 2020! Επισυνάπτεται σχετική ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαζική αποστολή!

Costa Navarino, TOR Hotel Group, bluegr Hotels & Resorts, Louis Hotels, Kanava Hotels & Resorts, Sani & Ikos Resorts είναι μόνο μερικά από τα υπερπολυτελή Ξενοδοχεία που θα βρίσκονται στις 16 Ιανουρίου στο Capsis Hotel έτοιμα να γνωρίσουν ξενοδοχειακά ταλέντα της σχολής σας.

Στις περσινές ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας της Workathlon σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Αθήνα, πάνω από 2,000 ξενοδοχειακά ταλέντα ήρθαν σε επαφή με τους εκπροσώπους περισσότερων από 40 κορυφαίων ξενοδοχείων, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια κοινή επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Φέτος, οι συμμετοχές των ξενοδοχείων έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προσδοκία και θα χαρούμε να βρουν οι σπουδαστές σας σε αυτά την εργασία των ονείρων τους!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν δωρεάν τη θέση τους εδώ και να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο (+30) 210 61 09 119 & στο press@workathlon.com!

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!

Πρόσκληση για Ημέρα Καριέρας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...