Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Πινακοθήκη “Κωνσταντίνος Ξενάκης”

👉 Η εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστριών του τμήματος «Βοηθός παιδαγωγών πρώιμης παιδικής ηλικίας» του Α΄ Εξαμήνου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 9/11/2022 στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Πινακοθήκη “Κωνσταντίνος Ξενάκης”, στα πλαίσια του μαθήματος “Τεχνικά” με υπεύθυνες εκπαιδεύτριες τις κ. Κασαπίδου Αικατερίνη και Μαρσέλου Βασιλική πραγματοποιήθηκε όπως αρχικά είχε οργανωθεί, με ασφάλεια και τηρώντας το αναλυτικό πρόγραμμα και τον σκοπό της επίσκεψης και επιτυγχάνοντας στον μέγιστο βαθμό τους στόχους της εκπαιδευτικής επίσκεψης.
Οι σπουδάστριες του τμήματός μας, παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τα εκθέματα του Μουσείου και ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη του Μουσείου, κ. Γρουτίδου Αλεξάνδρα Κασσάνδρα, για τη ζωή του Κωνσταντίνου Ξενάκη και τη συσχέτισή του με την ίδρυση του Μουσείου.
Οι εκπαιδευόμενές μας, έμειναν άκρως ενθουσιασμένες από την επίσκεψή τους στο Μουσείο, εξέφρασαν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους.
Ευχαριστούμε θερμά την κ. Γρουτίδου Αλεξάνδρα Κασσάνδρα για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσε για την ξενάγησή μας στο χώρο του Μουσείου και για την αμέριστη προθυμία της να εξηγήσει και να απαντήσει υπομονετικά σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε από τις σπουδάστριές μας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...