Επανεγγραφές χειμερινού εξαμήνου 2023-2024 (2023Β)

Ενημερώνουμε τους καταρτιζόμενους του ΔΙΕΚ Σερρών που κατοχύρωσαν δικαίωμα εγγραφής στο Γ’ εξάμηνο, ότι η επανεγγραφή τους για το χειμερινό εξάμηνο 2023-2024 (2023Β)  μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι και την παραμονή της έναρξης των μαθημάτων και αποκλειστικά μέσω του συστήματος του ΙΕΚ στη διεύθυνση http://elearning-iekserron.ddns.net:90/mis αφού πρώτα κάνετε σύνδεση.

Τα στοιχεία σύνδεσής σας (όνομα χρήστη ή διεύθυνση email και κωδικός πρόσβασης) είναι τα ίδια με εκείνα με τα οποία κάνετε σύνδεση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης του ΙΕΚ.

Οι καταρτιζόμενοι θα εισέλθουν με τα προσωπικά τους στοιχεία (Όνομα Χρήστη, Κωδικός Πρόσβασης) και θα επιλέξουν την καρτέλα «Επανεγγραφές».

Στην περίπτωση που πραγματοποιήσετε την επανεγγραφή σας μετά την έναρξη των μαθημάτων, τότε θα λάβετε αθροιστικά όλες τις απουσίες που θα έχετε σημειώσει από την έναρξη των μαθημάτων έως την επανεγγραφή σας. (Σημείωση: Απουσίες περίπου δύο εβδομάδων επιφέρουν την ανεπαρκή σας φοίτηση και την αδυναμία συνέχισης των σπουδών σας)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...