Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση 🎤📺🎥

Τις εγκαταστάσεις του “ΔΙΚΤΥΟ” τηλεόραση είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν οι σπουδαστές του τμήματος Δημοσιογραφίας του ΔΙΕΚ Σερρών συνοδευόμενοι από τον εκπαιδευτή τους Δημήτρη Κόκκινο, την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του μαθήματος του Γ εξαμήνου “Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα”.
Τους Σπουδαστές υποδέχθηκαν οι δημοσιογράφοι Μαρία Νάβαλη, και Δημήτρης Κώττας αλλά και ο τεχνικός προϊστάμενος Στέλιος Γουγούνας με τον εικονολήπτη Θανάση Βενέτη.
Κατά την άφιξη τους στον τηλεοπτικό σταθμό, οι “εκκολαπτόμενοι” δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ζωντανή εκπομπή της κας Μ. Νάβαλη, τόσο από το κοντρόλ του σταθμού, όσο και μέσα από το studio της εκπομπής.
Αμέσως μετά το πέρας της ζωντανής μετάδοσης ακολούθησαν ερωτήσεις σε δημοσιογράφους και τεχνικούς γύρω από την λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού και την καθημερινότητα τους.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους σπουδαστές το Studio του δελτίου Ειδήσεων, όπου είχαν την ευκαιρία να εκφωνήσουν το δικό τους δελτίο σε πραγματικές συνθήκες κάνοντας πράξη τα όσα διδάσκονται στην εκπαιδευτική αίθουσα.
Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε εκτός από τους εργαζόμενους και την Διευθύντρια του τηλεοπτικού σταθμού “ΔΙΚΤΥΟ” τηλεόραση κα Μαρία Αραμπατζή για άψογη φιλοξενία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...