Εγγραφές | Αποτελέσματα εισαγωγής Β’ Φάσης (2023 – 2024)

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της Β φάσης επιτυχόντων, καθώς και των βελτιώσεων για τα Δημόσια ΙΕΚ. Για να δείτε τα αποτελέσματα θα πρέπει να επισκεφθείτε τη σελίδα όπου υποβάλατε την ηλεκτρονική αίτηση (https://diek.it.minedu.gov.gr/) και να κάνετε χρήση των προσωπικών σας κωδικών.

Η οριστικοποίηση εγγραφής των επιτυχόντων Β φάσης μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

1. Με μετάβαση στο Δ.Ι.Ε.Κ. Σερρών προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (στο διάστημα 29-9-2023 έως 4-10-2023, 14:30-19:00) ή

2. Με ηλεκτρονική εγγραφή μέσω του πληροφοριακού συστήματος αιτήσεων https://diek.it.minedu.gov.gr. (ως την Τετάρτη 4-10-2023 και ώρα 15:00) εφόσον δεν απαιτείται προσκόμιση δικαιολογητικών.

3. Με αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (grammateia@iek-serron.ser.sch.gr) της αίτησης εγγραφής και των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο Δ.Ι.Ε.Κ. επιτυχίας σας ως τις 4-10-2023 και ώρα 18:00  (Στην περίπτωση που επιλέξετε να στείλετε τα δικαιολογητικά σας ηλεκτρονικά, αυτά θα πρέπει να είναι ευανάγνωστα και σε καμία περίπτωση απλή, δυσανάγνωστη φωτογραφία.)

 

Η τήρηση της παραπάνω προθεσμίας εγγραφής είναι ΚΡΙΣΙΜΗ. Όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν ολοκληρώσουν την εγγραφή είτε ηλεκτρονικά είτε δια ζώσης στο ΙΕΚ τους εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...