🔴 Αποτελέσματα Φοίτησης 2022Α

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα φοίτησης του εαρινού εξαμήνου κατάρτισης 2021-2022 (2022Α) καθώς και ανακοινοποίηση του προγράμματος των τελικών εξετάσεων.

⚠️ ΠΡΟΣΟΧΗ : Ανακοινοποίησση προγράμματος τελικών εξετάσεων
Οι αλλαγές αφορούν τις ειδικότητες : 
👉 Β1 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)
👉 Β1 ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
👉 Β1 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ)
👉 Β1 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
👉 Δ1 ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
 👉 Δ1 ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
✅ Δικαίωμα συμμετοχής στις τελικές εξετάσεις έχουν οι καταρτιζόμενοι των οποίων η φοίτηση έχει χαρακτηριστεί ως ΕΠΑΡΚΗΣ (Ε).
 
✅ Ο καταρτιζόμενος αποκτά δικαίωμα εγγραφής στο επόμενο εξάμηνο, εφόσον δεν υποχρεούται σε εκ νέου παρακολούθηση μαθήματος και συντρέχει μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
α) Η τελική βαθμολογία του σε κάθε μάθημα είναι τουλάχιστον πέντε (5).
β) Υστερεί σε ένα μόνο μάθημα από το σύνολο των μαθημάτων του τρέχοντος εξαμήνου.
Στην περίπτωση αυτή, ο καταρτιζόμενος υποχρεούται να επανεξεταστεί στο μάθημα που υστέρησε σε επόμενες εξεταστικές περιόδους.
Η βαθμολογία της εξέτασης αυτής, σε περίπτωση που είναι ίση ή μεγαλύτερη του πέντε (5), αποτελεί τη νέα τελική του βαθμολογία στο μάθημα.
 
❌ Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο καταρτιζόμενος δεν αποκτά δικαίωμα εγγραφής στο επόμενο εξάμηνο και υποχρεούται να επαναλάβει τη φοίτηση στα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου στα οποία υστέρησε.
 
Η τελική βαθμολογία (Τ.Β.) του μαθήματος διαμορφώνεται κατά (60%) από τον βαθμό της τελικής εξέτασης (Β.Τ.Ε.), κατά (30%) από τον βαθμό της εξέτασης προόδου και κατά (10%) από τον βαθμό της ατομικής/ομαδικής εργασίας, στρογγυλοποιούμενη στον πλησιέστερο ακέραιο αριθμό.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...