Έναρξη μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2021Α

Ενημερώνουμε τους καταρτιζόμενους και εκπαιδευτές ότι τα μαθήματα για το εαρινό εξάμηνο 2020-2021 (2021Α) θα ξεκινήσουν την Τρίτη 02 Μαρτίου 2021 σύμφωνα με το επισυναπτόμενο ωρολόγιο πρόγραμμα.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με την μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (σύγχρονη και ασύγχρονη).

Καταρτιζόμενοι 

Οι κωδικοί που διαθέτουν οι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ Σερρών για την είσοδό τους στην πλατφόρμα moodle http://elearning-iekserron.ddns.net:90 συνεχίζουν να είναι σε ισχύ.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και για όσο διάστημα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα λειτουργίας λόγω COVID-19.

Σε κάθε μάθημα οι καταρτιζόμενοι θα βρουν αναρτημένο μόνιμο σύνδεσμο, για την παρακολούθηση του. Τα μαθήματα θα διεξάγονται κατά τις ώρες του ωρολογίου προγράμματος και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική για όλους. (Οι απαλλαγές των μαθημάτων για τους καταρτιζόμενους που υπέβαλαν αίτηση θα ανακοινωθούν εντός των ημερών).

 

Εκπαιδευτές

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτές του εαρινού εξαμήνου να παρακολουθούν τακτικά τα e-mail τους καθώς πραγματοποιείται αποστολή σημαντικών μηνυμάτων με οδηγίες για τη λειτουργία του εξαμήνου 2021Α.

Πρόσκληση για την τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 01 Μαρτίου και ώρα 19:00 έχει σταλεί στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλων των εκπαιδευτών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...