Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός κεικ

Μέσα στο πνεύμα των ημερών το Λύκειο των Ελληνίδων Σερρών με την ευγενική υποστήριξη του Τμήματος Μαγειρικής του ΙΕΚ Σερρών, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό κέικ, στο Ξενοδοχείο «Elpida resort & spa», στην κοιλάδα των Αγ. Αναργύρων, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, στις 7 το βράδυ.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων προς ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή» που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.
Προσκαλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθειά μας αυτή είτε παρασκευάζοντας ένα κέικ και συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, είτε απλώς με την φυσική τους παρουσία.
Το Ξενοδοχείο «Elpida resort & spa» συμβάλλοντας με το δικό του τρόπο θα διαθέσει τον όμορφο χώρο του προσφέροντας τα ροφήματα, ενώ οι σπουδαστές του ΙΕΚ Σερρών θα διαθέσουν την γνώση και το ταλέντο τους παρασκευάζοντας διάφορα κέικ για όλους εμάς.
Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό παρακαλούμε να το δηλώσουν έως τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 στα στοιχεία επικοινωνίας του Λυκείου μας.

Είσοδος Ελεύθερη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...