Δελτίο Τύπου – Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος Β’ εξ.

Η ειδικότητα του Δημόσιου ΙΕΚ Σερρών  «Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος» του Β? εξαμήνου, συμμετέχει για πρώτη φορά με ομαδική παρουσίαση στην «Έκθεση Γυναικείας Δημιουργίας 2019» στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σερρών. Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 8 Μαρτίου 2019 έως και τις 18 Μαρτίου 2019 με εγκαίνια την Παρασκευή 8/3/2019 ημέρα εορτασμού της γυναίκας. Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά από τις 11:00- 14:00 και απόγευμα μόνο την ημέρα λήξης της έκθεσης από τις 18:00 έως τις 21:00.

Η εκπαιδεύτρια του ΔΙΕΚ Σερρών κα. Ελένη Τεζαψίδου, θέλοντας να ενισχύσει το πνεύμα ομαδικής συνεργασίας και συναδελφικότητας, επέβλεψε την κατασκευή των δημιουργιών των σπουδαστών και συντόνισε την οργάνωση της παρουσίασης.

Στην πόλη των Σερρών που κάποτε ονομάζονταν Χρυσούπολη, η δημιουργία του τμήματος αργυροχρυσοχοΐας στα Δημόσια ΙΕΚ αποτελεί σημαντικό βήμα για τη διατήρηση και ανάπτυξη της ελληνικής χειροτεχνίας.

Η διοίκηση και οι εκπαιδευτές του τμήματος του Δημόσιων ΙΕΚ Σερρών, ενισχύουν τη διατήρηση και ανάπτυξη της Σχολής και σας προσκαλούν να γνωρίσετε τις δημιουργίες των καταρτιζομένων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...