🥣 🌿Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Συμμετοχή στον διαγωνισμό «Comme des chefs 2025» Δημιουργική & Βιώσιμη Μεσογειακή Γαστρονομία

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Δ’ εξάμηνο) της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σερρών στον διαγωνισμό γαστρονομίας «Comme des chefs 2025»!
 
Το φετινό θέμα εστίασε στη δημιουργική και βιώσιμη μεσογειακή κουζίνα, αναδεικνύοντας τις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας μέσα από ένα σύγχρονο, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο πρίσμα.
 
Οι σπουδαστές μας, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους Βασιλική Ντώνε (Γαλλικής) και Παναγιώτη Ζάγκα (Chef), ετοίμασαν μια συνταγή που τιμά την ελληνική γαστρονομική κληρονομιά και σέβεται τον πλανήτη, αξιοποιώντας τοπικά προϊόντα, εποχικά υλικά και τεχνικές χαμηλού αποτυπώματος.
 
🎯 Στόχος μας: η προώθηση της βιώσιμης μαγειρικής, η ανάδειξη της τοπικής παραγωγής και η καλλιέργεια μιας νέας μαγειρικής κουλτούρας.
 
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες‼️

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...