Οδηγίες για δημιουργία λογαριασμού εκπαιδευτικού ΙΕΚ στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Δίνεται πλέον η δυνατότητα εγγραφής στους εκπαιδευτές των ΔΙΕΚ, για την απόκτηση λογαριασμού, στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Με το λογαριασμό αυτό οι εκπαιδευτές των ΔΙΕΚ αποκτούν πρόσβαση στις υπηρεσίες του Πανελληνίου Σχολικού, όπως ηλεκτρονική επικοινωνία, τηλεδιάσκεψη webex κά.

Η διαδικασία βασίζεται στην εγγραφή/υποβολή αιτήματος λογαριασμού από τον εκπαιδευτή και την έγκριση/επικύρωση από τη Διεύθυνση του ΔΙΕΚ.

Για την εγγραφή τους οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτές αρκεί να ακολουθήσουν το σύνδεσμο «ΕΓΓΡΑΦΗ» που υπάρχει στην πύλη του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, https://www.sch.gr.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής και προκειμένου o λογαριασμός να καταστεί λειτουργικός απαιτείται ή έγκριση/επικύρωση του από τον επίσημο λογαριασμό του ΙΕΚ που διαθέτει κατάλληλα δικαιώματα διαχείρισης.

Αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή αίτησης λογαριασμού και την έγκριση από το ΔΙΕΚ υπάρχουν στο σύνδεσμο «ΕΓΓΡΑΦΗ»  που υπάρχει στην πύλη του ΠΣΔ www.sch.gr και ειδικότερα  στο σύνδεσμο: https://www.sch.gr/manual/registerintro/#dimiourgia-logariasmou-ekpaideftikou-diek

Για επιπλέον πληροφορίες και υποστήριξη είναι στη διάθεση σας:

  • Οι υπηρεσίες υποστήριξης χρηστών του ΠΣΔ https://www.sch.gr/helpdesk όπου μπορείτε να απευθύνεστε.
  • Επίσης παρέχεται η  δυνατότητα υποβολής αιτημάτων στο σύστημα https://helpdesk.sch.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...